Lasertronix

SHADOW 24-L

De compacte vorm van deze zonnebank past bijna overal en wordt geproduceerd in de configuratie van een combinatie van lucht en bank in brede behuizing met elke 12 lampen 100watt ERS.

SHADOW 24-L

SHADOW 24-M

Combinatie van hemel en bank in brede behuizing met ieder 12lampen 100watt ERS , kleur wit
Optie , 12 andere RAL kleuren

SHADOW 24-M

SHADOW 12-M

De compacte vorm van deze zonnebank past bijna overal en wordt geproduceerd in de configuratie van een combinatie van lucht en bank in brede behuizing met elke 12 lampen 100watt ERS.

SHADOW 12-M

Sunny Power

De sunny power is de meest traditionele zonnebank in het Alpha-Sun gamma. De speciaal ontwikkelde radius van het metaal geraamte van hemel en bank garanderen de beste bruining en comfort! Dit toestel wordt enkel geproduceerd met 24 stuks speciaal ontworpen ERS 100watt lampen. Verkrijgbaar in 12 kleuren: zilver(RAL9006), donkergrijs(RAL9007), wit(RAL9010), zwart(RAL9005), blauw(RAL5013), groen(RAL5021), violet(RAL4003), turquoise(RAL6027), geel(RAL1021), oranje(RAL2008), rood(RAL3027), crème wit(RAL9001).

SUNNY POWER

Luxor

De Luxor zonnebank geeft het thema bruinen een verfrissende retrodesign dimensie. Dit stijlvolle toestel gaat immers terug naar de essentie va de zonnebank: kwalitatieve bruining tegen een aantrekkelijke prijs. Back to basic zonder overbodige franjes, maar wel met allure! Perfecte en comfortabele rondombruining door deze vormgeving. Ideaal voor diegene die wat meer wilt.

Elegance

Een juweel van een zonnebank en Alpha Sun’s koploper: de Elegance. Uitgevoerd in een strak design gericht op puur comfort met ene breed ligvlak en aangename instaphoogte. Bijzonder effectief is de exclusieve stralingsradius van de hemel. Een radius die een perfecte bezonning garandeert en door geen enkele zonnebank geëvenaard wordt. De elegance is verkrijgbaar in grijs or rode finish en is service vriendelijk door een uitschuifbare componenten lade in de voet van het toestel.

ELEGANCE

Alpha Cab

De stand-up cabine van Alpha Sun heeft niet alleen een visuele face-lift maar ook een technische upgrade gekregen. De axiale ventilatoren bevinden zich horizontaal in de panelen, waardoor de sleufgaten niet meer zichtbaar zijn. Het lichaam heeft geen contact met de acrylplaten en wordt gedurende de sessietijd volledige rondom, ook onder de armen, in een hygiënische cabine gebruind. In kombinatie met de standaard meegeleverde hanglussen maakt dit het rechtstaand bruine niet allen kort en krachtig maar ook aangenaam.

ALPHA CAB